October 11, 2012

Rindu


Bila activate balek fb , tengok wall post lama2 , tgok status aku yg macam #@$#%^? apa ja . Haha , renddu time kem lol ,

Ada la kawan2 tag gmbar sikit2 dalam fb ni .


ni gmbar masa Form 3 , time dah nak dekat exam .
#hidayah, dalila , syifa n suhaida - roomate .
thanks dekat syifa , sebab dia yg upload.



ni kem agama , masa form 4 , temabam giler muka aku . ni masa dekat kedai mkn . kita kena buat task , tinjau macam2 la kat tempat tu . tnya pasal , ekonomi , adat resam , tradsi , lepastu bentang ~





ni kem masa kat penang Form4 , hemm , we are lucky sbb boleh bergambar dgn raja perlis . sebelum pulang , fasi bg CD soarang satu , dalam tu adagmbar sepanjang kem tu berlangsung . budak sekolah aku yg pi 3 org ja . 3 orang , naik bas asing-2.













ni kem yg paling happening gila2 . thanks dkat quah sbb guna dslr dia dan dia yg upload .







No comments:

Post a Comment

AWESOME FOLLOWERS