November 28, 2012

Kerja Apa ?


Lepas habis exam akaun semua pakat2 dok cari kerja dah . Aku pon nak kerja jugak , cuma taktau je lagi kat mana .

Bebudak Plkn tak boleh la nak apply mana-mana kerja . Yelah , Awal January diorang dah masuk latihan . Eh , sebenarnya sama ja pun . Plkn pun best jugak . Builds mental and physically strong . Kena tough lah duk sana .

Aku dah dapat borong kerja ni .


Yeah , first borang aku dapat . Dapat sebelum nak ambik akaun kertas2 . Thanks lah dekat haiza , sbb dia yang tolong ambik borang tu .

Petang ni nk jalan2 cari kerja lagi . Cari banyak- banyak , lepastu boleh lah pilih nak ambik yg mana satu .

Eh eh , taknak pulak kerja yang jauh2 .

No comments:

Post a Comment

AWESOME FOLLOWERS