April 27, 2012

Apasal Ney ?



K . Malam ni aku takde mood pon sebenarnya nak update blog . Tetapi memandangkan aku takde siapa yg aku nk cerita , so aku luahkan kat blog aku nih .

What wrong with you ? Come on laa , Jangan la mcm ni . Aku tak suka la mcm ni . Tak suka okayy . Sebenarnya apa yg dah jd ? Aku sendri pon taktau . Smpai hang abaikan aku. Whoaahh , Please ! Tak suka hidup mcm ni . Hidup kena la aman-2 . Ni apa cerita ni . Aku malas nak fokus benda mcm ni . Aku sndri pon nk SPM thn ni . Kan ? :3


Dulu or sebelum-sebelum ni hang baik saja . Status aku smua hg like . Pastu hari ni dan kemaren bila aku update status ja hg tak like . Apasal ? Aku peliklah kan . And setiap kali hang update stts , macam kena kat aku ja . Aku takmau arr , Hidup mcm ni . Aku sayang hmpa . Yes ! Hmpa semua . Kalau rasa aku ni buat salah kat ampa just cakap la . Aku bukannya baik sgt kan . Manusia semua buat salah .


Actually , aku kesian tengok hang . Okay , aku hntar msej tak balas . takpa la . mana la tau kot2 hang takde kredit . Then, bila aku online , aku nmpak hang online . Bila aku nak tgor . Terus hang offline . Awat haihhh . Baru nak tegur ja . Dah buat mcm tu dah . Aku tgok ada seorang budak ni post gmbar , then naik la kat bawak tu .
*2minutes ago okay . Pastu hang like kan ? Maksodnya , hang tak offline lagi la kan ?


Awat ntah neyy . Aku tak suka gadoh gadoh . Aku tak suka marah marah . Aku sabar ja ni okay . Tak pa la . dah nak hide sangat . Okay , Go on lah sayang .

tapi kami ni tetap sayang hmpa tau :3
nah nah <3


Ingat tau , walau mcm mana pon kami sayang kat hmpa . serius neyh . Balas la msg kami . Online la . Tak kan nak jd mcm ni kot :(

AWESOME FOLLOWERS