June 25, 2012

ADIK NISAH , Thanks youu :)



For my short entry , I wanna to tell you about my junior . Heee , Her name is Anisah Bt Zairuddin . Hmmmm , aku knl dia sbb dia satu kumpulan pengawas gn aku . Dia ni nakal jugak la , sbb jarang turun bertugas . Tapi kak ketua dia pon sama la . Pemalas nak mampus . HAHA * bad laugh ~ Dia sgt comel . Seriously I say, I love her personality . she is very shy person dan agak senang bersembang. Dan dia selalu gelak , Tu yg I suka tuu . Lagi satu suka tgok muka dia macam sowang kakak ni . Heee . Nama ? Dirahsiakan . Tapi nisah tau sapa .


Actually , Apa yg mmbawa aku untuk update pada senja ini , adalah sbb dia update blog psl aku , even sedikit but akak touching la adik . K thanks :* Kalau nk tgok .
bukak laman web ni -----> aboutnisah.blogspot.com . dan cri entry pasal " Newbiee here " * xsilap lah .


Aku saja suka2 nak post kat wall dia hrtu , memandangkan kmi dah lama tak jumpa sbb kami x bertugas . Kalau nmpak pon dia bukan pon nk cakap sgt , She is SHY okayyy . Heee

Ni yg aku post :




Saja ja tnya psl blog , kot2 la dia ada .Tak sngka dia interest berblogging , pstu dia terus create . Yeahh ~ Dapat jugak akak jd blogwalking nnt . Boring2 nnt akak bukak la blog adik yg comey loteyyy ni . Heeee :)
T akak follow sbb intrnet agak slow . Lagi 1 , sorry trlambat sbb , akak baru baca yg adik post kat fb tuu . tgok ja link tu , akak terus buat entry psl adik




* dia comel kan ? <3
* adik , kak . HAHA . time hari guru :)


k , gtg . Btw . nisah thanks for everthing n tq jugak sbb jd adik kumpulan pgws yg nakal . HAHA :))

AWESOME FOLLOWERS