January 2, 2013

Gaji


Today 2/1/13 was tarikh keramat :) u know y ? cause I dapat gaji .
Horeyyyyyyyyyy . First gaji . Sebelum ni mana pernah kerja . Kerja maka adalah .

Soal kerja , memang selalu kena marah . Siap pernah kena maki dengan customer lagi tu .
Kisahnya macam ni ..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................tidur ( 1.12 a.m )

Mcam ni ha . Kak Nana suruh aku kait baju yg ada kat atas tu . Then , dia bg lah stick . Aku pun tercunggup2 lah . Nak kait baju yg mana ntah ? Aku tnya lah kat customer Lpastu cusomer tu cakap , "yg silver tu , yg silver" . Aku pun . " Hah ? Yg mane ? " .

Dia terus maki aku bebbbbbbb

" Aih , bagi pelanggan amek sendri lah senang .(sambil tarik kerusi yang berdekatan) . Susah jugak mau takmau dengar cakap pelanggan . Ambik baju sendri ni baru ada akal . "

Cewah kau ejangggg , kemaih kau .


Ada satu story lagiiiiiiiiiiii,


Lantai kotor sbb ada sorang budak ni TERpijak tahi kucing (mybe) , kotor depatment aku ni . Aku mop lah . Mmg aku mop bnyak2 . Xmau bg bau busuk . kayy then . Lantai tak kering . Makcik tu mai pijak dengan anak2 dia . okay (skit hati sbb kena mop balik ) , then .. anak dia bg jatuh straw . Mak dia kata " Jangan dk kutip dah , KOTOR " . Then , dia terus sepak straw tu sampai berada dia depan kakiku . Aku dengan muka selambe , angkat jelah . EEEEE , padahal . Aku ter MENANGISS .
















No comments:

Post a Comment

AWESOME FOLLOWERS